Ragnar Tretow, trompet og sang

Den kendte svenske New Orleans trompetist Ragnar Tretow med den flotte New Orleans stil har været med i Storyville New Orleans Jazzband siden 2002. Med sin karakteristiske spillestil inspireret af Bunk Johnson, Percy Humphrey og Punch Miller er han både en sublim leder af blęsergruppen og en og spændende solist. 

 

Peter Goetz, trombone

En markant New Orleans musiker, med et stort hjerte for den originale stil. En mester på New Orleans trombonen. Fra det kraftige, swingende og stærke udtryk til det stemningsfulde og lyriske. Suveræn med flotte fraseringer og synkoperende elementer i den kollektive improvisation. Stilmæssigt inspireret af både Louis Nelson og Jim Robinson. 

 

Leif Sivertsson, klarinet

Fra 1998 indgik den kendte svenske klarinettist Leif Sivertsson som nyt og inspirerende medlem af Storyville New Orleans Jazzband. Med sin smukke, lyriske og meget personlige spillestil har Leif Sivertsson sat sit helt eget karakteristiske præg på orkestrets meget homogene blæsergruppe. 

 

Hampus Cinthio, piano

Fra 1999 med som pianist i Storyville Jazzband, hvor han med sit swingende og flot improviserede klaverspil lægger sin særlige bund under Storyville rytmegruppen. Er et særdeles kendt navn fra især den svenske jazzscene, hvor han i mange år var en af de ledende kræfter bag det berømte orkester Traditional Feetwarmers.  

 

Thomas Ahlner, trommer og sang

Erfaren trommeslager med rod i en række kendte svenske orkestre, bl.a. Baskerville Stompers, Lunds Jazzkapel og Louisiana Jazz Company. Stilmæssigt er Thomas Ahlner inspireret af Baby Dodds og Joe Watkins, og har gæstespillet med bl.a. Wild Bill Davison, Chris Barber, Ken Colyer og andre engelske revival bands. Med Storyville New Orleans Jazzband fra 2005. 

 

Poul Schwaner, banjo

Har gennem sine mange år som New Orleans jazzmusiker udviklet sin stil til en sublim rytmisk balance og swingende inspiration i rytmegruppen. Har tidligere spillet i det legendariske Tishomingo Jazzband. Stilmæssig inspiration er hentet hos bl.a. den markante New Orleans banjospiller Lawrence Marrero.  

 

Karl Kronqvist, bas

Spiller en flot dynamisk, sikker og swingende slap-bas. En meget erfaren musiker med en lang karriere i mange kendte orkestre. Har bl. a. spillet mange år med Sammy Rimingtons orkester. En solid og inspirerende basis i den særdeles velspillende og swingende rytmegruppe. 

 

(Tegninger: Sten Johnson - www.stentecknare.se)